Webshopejer? Brug miljøvenlig emballage

TS Knudsen: Business & IT.  > Artikler >  Webshopejer? Brug miljøvenlig emballage

Webshopejer? Brug miljøvenlig emballage

0 Comments
kvinde kigger på webshop

Er du webshopejer, så er det helt sikkert interesset i hvordan du kan øge din konkurrencefordel og tiltrække endnu flere besøgende på din webshop. Det kan dog for mange være svært at finde på noget specifikt, der kan gøre en forskel på lang sigt, og ikke kun på kort sigt. I denne artikel får du et tip, der kan styrke din webshop på lang sigt og du får også svar på hvordan et så enkelt tip, kan betyde så meget for din webshop.

Styrk dit brand – tænk på miljøet

Emballage. Mange tænker at emballage bare er indpakning og derfor et ubetydelig ting, men faktisk så kan dit valg af emballage have større betydning end du lige går og tror, og forklaringen er simpel. Emballagen er det første din kunde møder, dvs. det første din kundes øjne falder på.

Normalt vil dette være ubetydeligt for kunden, da man bare vil have det der er inden i, men hvis du skiller dig ud, så vil du kunne opnå en kæmpe fordel og sikre dig at denne kunde vender tilbage. Skil dig ud ved at bruge miljøvenlig emballage f.eks. fra ALBE Emballage. Ved at vise at du bruger miljøvenlig emballage, vil du allerede inden kunden åbner sin pakke, have fanget denne kundes opmærksomhed. Du vil skabe et indtryk af, at din webshop gør en aktiv indsats for miljøet.

Dette vil på længere sigt kunne give dig en kæmpe fordel i en verden hvor der bliver sat et øget fokus på netop miljøet, klimaet og naturen. Dermed vender du en tilsyneladende ubetydelig ting til noget der kan styrke din webshops brand og sætte din webshops navn øverst i folks bevidsthed. Du vil pludselig ikke bare markedsføre dit produkt, men hele din virksomheds værdigrundlag, du vil være mere end bare en webshop, men en forkæmper.

Så er din webshop et skridt længere på vejen mod en øgt kundebase og et markant øget kendskab.