Lær mere om disse ting og få fordele i fremtiden

TS Knudsen: Business & IT.  > Artikler >  Lær mere om disse ting og få fordele i fremtiden

Lær mere om disse ting og få fordele i fremtiden

0 Comments

Du overvejer måske, hvad du skal lære mere om i denne tid, hvor man sidder meget derhjemme. Det kan være en rigtig god ide at kigge på ting, der kan gavne dig i fremtiden. Du vil blive overrasket over, hvad du kan lære på et par dage eller en uge.

Lær at programmere

Hvis du ikke allerede har erfaring med programmering, er det en god ide at komme i gang med det samme. Der er rigtig mange jobmuligheder for programmører i Danmark. Hvis du drømmer om at kunne rejse samtidig med at du arbejder, så er jobbet som programmør også en god mulighed. Du behøver egentlig ikke at blive programmør før at programmering giver dig fordele. Flere og flere arbejdsgivere foretrækker kandidater med erfaring inden for programmering. Det mest simple eksempel er Excel VBA programmering, der værdsættes meget højt. Du kan komme foran i køen blandt ansøgere, hvis du kan skrive det på dit CV. Hvis du ønsker at lære at programmere hurtigt, kan du købe et kursus på Codecademy.

Lær om kryptovaluta

De fleste har hørt om Bitcoin og variationer heraf (andre kryptovalutaer). De færreste ved dog, hvordan det fungerer. Her kan du meget hurtigt få en fordel, specielt på arbejdsmarkedet. Rigtig mange virksomheder kigger på kryptovaluta og digitale valutaer. Lærer du derfor om kryptovaluta, så kan du næsten være sikker på, at din ansøgning ikke bliver smidt ud. Du kan starte med at lære om Bitcoin og Ethereum.

 

Hvis du følger vores første råd “lær at programmere”, så kan du kombinere dette med kryptovaluta. Efter Bitcoin kom Ethereum, og denne blockchain kan programmeres. Sproget minder meget om JavaScript, så hvis du er i gang med at lære om JavaScript på Codecademy, kan du med fordel tage et kig på Ethereum. Du kan virkelig komme langt, hvis du lærer at programmere på blockchainen – uanset om det er på Ethereum eller en helt anden. For at komme i gang med programmering på Ethereum blockchainen, skal du først købe Ether. Du skal bruge Ether for at kunne bruge smarte kontrakter (smart contracts), da det er disse, man programmerer.

Lær om cloud

Du har nok hørt om skyen eller “cloud”. Det er der selvfølgelig en grund til. Hvis du lærer en masse ting om cloud løsninger, så gør du dig selv en tjeneste. Der kommer til at være brug for flere eksperter med ekspertise i cloud. Cloud er et meget bredt begreb, og det er blot en fordel. Der er mange områder inden for cloud, du kan specialisere dig inden for. Den nemmeste måde at komme i gang på, er nok at søge på cloud og finde ud af, hvilke aspekter af det, du interesserer dig for. Hvis du har fulgt vores to tidligere råd, kan du overveje at kombinere de 3 ting. Det er nemlig også muligt – du skal bare være kreativ.