Hvordan finder du en god a-kasse som IT medarbejder?

TS Knudsen: Business & IT.  > Artikler >  Hvordan finder du en god a-kasse som IT medarbejder?

Hvordan finder du en god a-kasse som IT medarbejder?

0 Comments

Har du brug for en god a-kasse? Hvis du er på arbejdsmarkedet, så er svaret ja. Problemet er bare lige at finde en a-kasse, som man kan være rigtig glad og tilfreds med. Her får du nogle gode råd til hvordan du finder frem til en a-kasse, som du rigtig godt kan lide.

Dan dig et overblik

Du kan hurtigt og nemt danne dig et nogenlunde et overblik over dine muligheder indenfor a-kasser ved at kigge rundt omkring på nettet. På nettet vil du for eksempel kunne finde a-kasser som ma akasse og ca akasse, som begge er mulige a-kasser du har lyst til at være en del af.

Det kan godt virke lidt forvirrende, når du først går i gang med at kigge efter a-kasser. Der er nemlig rigtig mange a-kasser, som du kan vælge imellem. Og det kan være svært at vide præcis hvilken en, der er god for dig og hvad der er forskellen mellem de forskellige a-kasser.

Ofte kan du få en lille smule mere information om en a-kasse ved at gå ind på deres hjemmeside. Her vil de ofte skrive mere nøje om, hvilke kunder de typisk har og hvilke services, de tilbyder. De skriver desuden også hvor meget det koster at bruge dem som a-kasse. Og det er så absolut en vigtig ting at vide, når man leder efter en god a-kasse.

Spørg kollegaer om hjælp

Du kan prøve eventuelt at spørge dine kollegaer på råds, når du leder efter en god a-kasse for dig selv. De har jo nogenlunde samme job som dig og står dermed i nogenlunde samme profil. Derfor er de ideelt at spørge. Hvis du er højtuddannet og arbejder i erhvervslivet, kan du med fordel undersøge muligheden for en ca akasse.

Spørg dine kollegaer, hvordan de fandt frem til deres nuværende a-kasse, og hvad de selv mener om dem. Spørg også gerne ind til prisen for deres a-kasse og hvilken service deres a-kasse tilbyder. Du kan også spørge dem, om de har nogle erfaringer med tidligere a-kasser.

Hvis du hører om dårlige erfaringer om a-kasser, så er det skam også nyttig information. Så kan du nemlig bedre danne dig et indblik i hvilke a-kasser du i hvert fald ikke skal melde dig ind i. Og det har også stor værdi. Jo mere information du kan opsamle, før du foretager dit valg, jo bedre er det.

Du kan til det formål også spørge venner og familie ad. De har sikkert også deres erfaringer med a-kasser, som du kan benytte dig af.