Er Nordnet en god bank til aktieinvestering?

TS Knudsen: Business & IT.  > Artikler >  Er Nordnet en god bank til aktieinvestering?

Er Nordnet en god bank til aktieinvestering?

0 Comments

Så du tænker på at begynde med at investere – eller måske investere du allerede? Man kan investere i mange ting, og en af dem er aktier. Aktiehandel er blevet yderst populært det seneste år, og det er ikke uden grund, da aktiemarkedet den seneste tid har eksploderet op ad, hvilket har givet aktionærer store gevinster.

Du er sikkert faldet over Nordnet i forbindelse med investering og aktier, og det er ikke så underligt endda, da Nordnet er Nordens største aktiehandelsplatform. Med Norden menes der Danmark, Norge, Sverige og Finland, og ud af disse lande har Nordnet i alt over 700.000 aktive handlere. Nordnet den mest foretrukne platform i Danmark, og det skyldes primært dens høje brugervenlighed og mange funktioner. Derudover bliver Nordnet hele tiden forbedret løbende gennem opdateringer og tilføjelser, og kurtage priserne er blandt de lavest. Kurtage er de handelsomkostninger der indtræffer ved køb og salg af aktier. Du kan handle blandt andet, ud over aktier, handle med obligationer og ETF’er.

Nordnets funktioner

Her ses nogle få af Nordnets primære funktioner:

  • Lav kurtage
  • Brugervenlig platform
  • Dybdegående depotoversigt
  • Inspiration til aktier
  • Online aktiefællesskab (Shareville)
  • Mange funktioner til analyse
  • Nordnet månedsopsparing

Alle disse funktioner kan du nemt læse mere om og se på Nordnets hjemmeside. Det er gratis og uforpligtende at oprette sig.

Man skal primært vælge Nordnet grundet deres brugervenlighed og gode support. Derudover er det en velkendt og velanset platform med høj up-time og stabilitet. Der er mange guides og kolonner med god information til de nysgerrige, og de som måske ikke har helt så meget erfaring med aktiehandel. Med det sagt, bliver der gjort alt for, at nybegyndere og generelt aktiehandlere skal have god information og god vind.

Nordnets månedsopsparing og ETF’er

For dig, som vil have det så nemt som muligt og ikke har lyst til at skulle tjekke sin konto og sine aktier ofte, er der mulighed for en månedsopsparing, hvor man indbetaler mindst 500 kr. hver måned, som så vil blive investeret i en lang række forskellige virksomheder indenfor et indeks. Dette minimere din risiko, da du spreder dine investeringer, og derudover siges det, at kun 1 ud af 10 investorer kan slå markedet, og så er det alligevel kun med 5 procent. Med det sagt, skal du ligge meget tid i at vælge de “rigtige” aktier for at kunne slå markedet. Hvorfor så ikke bare lade professionelle gøre det for dig gennem ETF’er med lav risiko og lave gebyrer? Du betaler en given ÅOP, men du skal ikke betale for kurtageomkostninger gennem Nordnets månedsopsparing, hvilket sparer dig for mange penge på det lange løb, som derfor i stedet kan investeres og give gevinst.