Dette trick kan let spare dig penge på en erhvervskonto

TS Knudsen: Business & IT.  > Artikler >  Dette trick kan let spare dig penge på en erhvervskonto

Dette trick kan let spare dig penge på en erhvervskonto

0 Comments

Økonomi skal gerne være så let og ligetil som overhovedet muligt, så hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv, så anbefaler vi helt klart at have en erhvervskonto. En erhvervskonto er med til at adskille det private og din forretning, hvilket kan være fornuftigt nok, da det giver et mere stabilt overblik, da du ikke vil komme til at forveksle mellem dit eget private forbrug og eksempelvis din forretnings cashflow. En anden fordel kan være, at når du har en erhvervskonto hos en bank, så har du mulighed for lån hos den pågældende bank gennem din erhvervskonto – dette er en klar fordel, da der godt kan ske uventede situationer i din forretnings økonomi for eksempel, i en situation, hvor din eller din medarbejders computer går i stykker. Derudover kan det nogle gange også svare sig at låne penge til fremtidig investering, så længe det kan svare sig med en god rente fra bankens side af. Din banks villighed til dette er bestemt også værd at vurdere inden du vælger.

Start med at kigge ind ad, men altid sammenlign

Hvis du allerede har lån i din nuværende bank, vil det ofte være denne bank, som kan give dig den billigste erhvervskonto, da de brænder for at yde en ekstra service til dig som kunde. Derfor skal du starte med at høre din nuværende bank! Hvis du ikke kan få nogen god pris foreslår vi dig, at du ringer rundt for at orienterer dig omkring markedet – hvis du vil have et afslag i pris, kræver det desværre nogle gange, at du også flytter din privatkonto – dette kan dog godt svare sig på lang sigt. Som sagt, start hos din nuværende bank og derefter søg ud af. Sammenlign de forskellige bankers priser og muligheder, og find det, som passer din forretning bedst.

 

Hvad er min forretnings behov for en erhvervskonto?

Inden du forsøger dig omkring, kan det være en god idé at overveje, hvad dit behov er for en erhvervskonto. Uanset hvad har din forretning brug for en konto til driften af det daglige cashflow. De fleste banker tilbyder forskellige løsninger, som for eksempel Danske Bank der har tre forskellige cashflow-systemer i form af Business One. Det er også en idé at overveje, om du har særlige behov med hensyn til handel med udlandet og andre valutaer end DKK.

Uanset hvad, er vi sikre på, at der skal være en der passer til dig og din forretning. Mulighedere er mange, og tricket er at sammenligne og finde den billigste og mest effektive løsning.