Find en billig revisor til din virksomhed på nettet

TS Knudsen: Business & IT.  > Artikler >  Find en billig revisor til din virksomhed på nettet

Find en billig revisor til din virksomhed på nettet

0 Comments

Man kan ikke komme uden om, at en revisor er en kæmpe nøglespiller for ens virksomhed. Selvom man til tider ville ønske, at man kunne spare på dette område, så er det bare næsten en umulig opgave at klare selv. Nedenfor kan du læse mere om hvorfor det er så vigtigt med en god revisor.

Hvorfor er det vigtigt med en revisor?

En revisor er en fagperson, der har det administrative ansvar for at holde et overblik over ens virksomhedsøkonomi. En revisor fører dog ikke kun regnskab, men sørger også for at en virksomhed overholder de aktuelle skatteregler og bekendtgørelser om økonomiske forhold.

 

Hvert år kommer der nemlig nye reguleringer, som en revisor netop har styr på. Selvom man selv har en god bogholder, så kan vedkommende i de færreste tilfælde holde trit med de nye regler og ændringer. Det kan derfor kun anbefales at man får fat i en revisor.

 

Hvad kan der ske uden en revisor?

Jamen først og fremmest, så risikerer du at der ikke er styr på regnskabet. Hvis der ikke er styr på regnskabet, så kan du ende med at få diverse bøder for ikke at leve op til f.eks. skattereglerne. Har du derimod en revisor, så kan eventuelle fejl i regnskabet aldrig falde tilbage på dig. Det er netop det du har ansat en revisor til, så derfor vil det være deres skyld, hvis der er noget som ikke stemmer overens i regnskabet. Find en billig revisor her. På den måde sikre du dig at professionelle tager sig af dit regnskab.

 

Hvad du kan gøre selv

Revisorer er dyre og udgiften til dem er oftest baseret på antal timer de bruger på at få orden i dine regnskaber. En måde at holde udgifterne til revisorer nede på, det er ved at anskaffe sig en god bogholder. Vedkommende kan her gøre det grove forarbejde, således regnskabet nærmest kun skal tjekkes efter af revisoren.