Bygge-startup? Brug tech tools til at beregne stålrammer

TS Knudsen: Business & IT.  > Artikler >  Bygge-startup? Brug tech tools til at beregne stålrammer

Bygge-startup? Brug tech tools til at beregne stålrammer

0 Comments

Har I lige startet jeres byggeeventyr? I vil rigtig gerne komme godt ind på markedet, og meget at jeres energi ligger derfor på at skabe kunder og markedsføring.

Husk nu, det er arbejdet på byggepladsen, der virkelig gælder. Derfor får du i denne artikel hjælp til, hvordan I kan blive bedre til at ramme de korrekte beregninger.

Så jeres start på at overtage byggemarkedet bliver så gnidningsfri som muligt. Læs mere her, hvis du er interesseret.

Få hjælp til de komplicerede udregninger

Når det kommer til beregning af stålrammer, er det altid meget lækkert lige at have helt styr på, at beregningerne er korrekte.

Du vil så nødigt stå i en situation, hvor beregningen er forkert, og du simpelthen ikke kan få det til at passe på byggepladsen. Det er ikke ligefrem en god start på ugen.

Beregninger skal selvfølgelig være i orden og være løst til punkt og prikke, er de ikke det, kommer i til at bøde for det. Hvem bestiller hjælp fra samme byggefirma to gange, hvis de kludrer rundt i deres bestillinger?

Det er der ingen, der gør. I hvert fald ikke nogen, der er ved deres fulde fem. Byggeprojektet skal forløbe så gnidningsfrit som muligt.

Har I problemer med at finde frem til, hvor store, hvor lange og hvor brede stålrammerne skal være, så gør brug af den beregner, der er linket til.

I sparer en masse besvær ved bare at ramme rigtigt første gang. Og vigtigst af alt, I sparer en dårlig anmeldelse.

En nemmere arbejdsdag

Specielt i starten, hvor jeres entre på byggemarkedet er helt spæd, vil I sikkert opleve en masse problemer og udfordringer.

Det kan være fra den administrative side, kommunikationen, markedsføringen, men et område, der bare skal spille, hvis I vil gøre jer nogle forhåbninger om at blive husket af jeres kunder, er produktionen.

I skal kunne ramme rigtigt, gøre det i første forsøg, og I skal bruge Calceku ApS, hvis I har problemer med at gøre netop det.

En dårlig anmeldelse skal gøres op af ti gode, så sørg nu før, at den anmeldelse ikke kommer.