3d printede custom miniatures

TS Knudsen: Business & IT.  > Artikler >  3d printede custom miniatures

3d printede custom miniatures

0 Comments

Velkommen til denne blogpost på internettet om custom miniatures til rollespil. Hos os er det muligt at bestille 3D printet custom mindes til bore rollespil uanset om du spiller Dungeons & Dragons hvor Hammer 40K eller om du selv har fundet på den ultimative bord-rollespil. Hvis du er glad for at spille rollespil så er du kommet til det rette sted. Hvis du er medlem af en bordspil klub kan du med fordel kontakte os for at få rabat at at tilbud til  Klubben.

 

Det er helt utroligt nemt at bestille din custom miniatures hos os når du har din egen 3D print fil. Gå ind på vores hjemmeside og så vælger du at det skal være standard eller stærk præcis vi skal printe i. Her vælger du hvilken størrelse figurer skal være i I, altså hvilken side er den længste. og til sidst hvilken farve Du ønsker at printe i. Herefter er det blot at tilføje bestillingen, uploade model og tryk bestil. Hvis du ikke har din egen 3D print figur så kan vi også hjælpe dig hvis at der er en række services på nettet hvor du kan lave sin egen minsi. Uanset Hvilke bordspil du har valgt at spille i dit liv så står vi altid klar til at hjælpe dig.

 

Bestil 3d printet custom miniatures her

 

Vi er specialister i 3D print og ikke mindst i at 3D printe minis i høj opløsning og ikke den aller højeste kvalitet. derfor har vi også valgt at alle vores mindes bliver 3D printet på vores helt utroligt hårdt arbejde 3D printere som er stand til at fange selv den mindste detalje. Vil du gerne se resultatet for dig selv er du mere end velkommen til at gå ind og se på vores produkt billeder hvor der er en lang række figur som bliver printet som eksempler, Så du kan se hvad du kan forvente når du stiller 3D printed custom images hos os. og der er mængderabat Hvis du køber fem eller flere koster meditations på en gang kan du få 5% rabat på hele din ordre. Hvis du vælger at købe 10 eller flere custom images på en gang Så giver vi 10% rabat på hele ordren. Bestiller du for mere at 699kr så er der altid fri fragt hos os. Der er flere og flere rollespilsklubber som bestiller hos os da det blev ordren på denne måde nemt kommer til at overstige kr 699 og derfor er der gratis fragt til alle. Sendes efter aftale hos Klubben eller jeres formand / for kvinde så du altid Har din figurer klar når du skal spille med dine venner.

 

Med hensyn til den kvalitet som ved printer i så forsøger vi altid at printe den aller højeste kvalitet dvs 50 mychron eller 0,005 mm. og gerne i den stærke der sig. når vi har valgt at 3D printe customers på denne måde er det for at tilsikre at vi får alle detaljer med at du får en holdbar miniature som kan holde til at blive spille med nat efter nat efter nat. Vi har printet helt utrolig mange 3D mindes og testet at opdage at adresse sig til mini som ikke skal bruge særlig meget Men måske bare være pæle men stærk og sig at den absolut bedste benzin til en aktiv spilleaften hvor du både har lyst til at vise design frem at gå op i spillet og være aktiv på pladen uden at være bange for at vi kunne gå i stykker. Det er derfor at vi altid anbefaler den stadigvæk og sig at vi er på ingen måde i tvivl om at du vil sætte pris på forskellen.

 

Til slut er der blot at sige at ønske dig en rigtig god spiller aften og Vi ser frem til at høre fra dig og vi håber at du vælger at få 3D printet koster minutes hos Frost i fremtiden. Vi sidder altid klar på mail og telefon og det er altid et fuldstændig 2% uforpligtende tilbud til dig og dine venner. 

 

Tak fordi at du læste mad den lille post har været virkelig en fornøjelse at skrive at jeg håber at du har haft det så stor fornøjelse af at læse denne poster 3D print. hvis du vælger at klikke på linket i denne post Kommer du ind på vores nye flotte Hjemmeside hvor du med fordel kan læse og ikke mindst de mange flotte billeder i vores 3D print galleri. på selv samme hjemmeside Vil du også finde vores mail og ikke mindst vores telefonnummer hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar fra klokken 9 alle hverdage til at svare på dine 3D print spørgsmål. hvis du skal ønske det at vi også i stand til at sende dig et 100% uforpligtende tilbud på 3D print.